VLOŽKI ZA KARTONSKO EMBALAŽO

Vložki za kartonsko embalažo po meri

 

Kartonska embalaža je sekundarna embalaža, ki zagotavlja zaščito izdelku in primarni embalaži pri prevozu ter skladiščenju. Kljub temu pa bolj občutljivi izdelki v kartonski embalaži potrebujejo dodatno zaščito, ki jim jo zagotovimo z izdelavo po meri narejenimi vložki za popolno prilagajanje. Izdelava vložkov za kartonsko embalažo po meri je odlična rešitev za vsa podjetja in posameznike, ki si želijo najbolje zaščititi občutljive izdelke med transportom ter sami določiti dimenzije in material za vložke v kartonski embalaži. Pred prevozom tovora v kartonskih škatlah po meri moramo premisliti, kako bomo zaščitili produkte, da bodo čim bolj varni. Kartonska embalaža se namreč razlikuje po čvrstosti in trpežnosti. V podjetju Chemoplast d.o.o. smo specializirani za vložke, ki zagotavljajo zaščito izdelkov v kartonski embalaži. Nudimo izdelavo embalažnih vložkov iz OSB plošč, ki bodo zavarovali artikle v kartonskih škatlah, kovčkih ali lesenih zabojih.

 

Izdelava vložkov za izdelke v transportni embalaži

Transportna embalaža iz ekspandirane polietilenske pene, mehke PU, električno prevodne in antistatične pene je narejena po meri. Tako strankam zagotovimo optimalen transport vseh vrst izdelkov in zmanjšanje stroškov. Za dodatno zaščito elektronskih in ostalih občutljivih izdelkov poskrbijo vložki za pakiranje, izdelani iz OSB plošč. Ti se lahko uporabijo v transportih kovčkih ali lesenih zabojih, ki so prav tako izdelanih iz OSB plošč. Lesene zaboje odlikuje enostavno ponavljajoče se odpiranje, ki ga omogočajo z lesenimi zaponkami ali vijaki pritrjeni pokrovi. Po meri, v najrazličnejših formatih in s ponovnim zapiranjem, je iz antistatičnih materialov izdelana tudi preostala zaščitna embalaža, kot so vrečke, folije in polietilenske folije z mehurčki.

 

Blago v kartonski embalaži zavarujte z vložki po meri

Kartonsko embalažo sestavlja valovit karton iz enega ali več slojev valovitega in ravnega papirja, ki so med seboj povezani z lepilom. Lepilo je vodna suspenzija škroba v obliki granulata, ki skupaj povezuje Liner oziroma Kraft papir in valovito sredino, ki jo imenujemo Fluting. Izdelava kartonske embalaže po meri je okolju prijazna, saj je narejena iz obnovljivih virov, ki jih lahko po uporabi recikliramo.

Kartonska embalaža predstavlja zaščito izdelkom, z vložki za kartonsko embalažo po meri pa boste artiklom zagotovili vrhunsko zaščito. Kakšno vrsto vložkov za izdelke v kartonski embalaži bomo izbrali, je seveda odvisno, kakšne izdelke želimo zaščititi. Kartonsko embalažo lahko razvrstimo v več vrst, med drugim ločimo tri slojne, pet slojne, quickbox kartonske škatle za transport, kartonske škatle za selitev itd. Trislojne kartonske škatle so verjetno največkrat uporabljena transportna kartonska embalaža. Primerne so za skladiščenje blaga, pošiljanje paketov, arhiviranju, selitvah. So sijajna zaščitna embalaža, ki ne potrebuje dodatnega orodja za sestavo in je na voljo v najrazličnejših dimenzijah. Pet slojne kartonske škatle so transportna embalaža, ki je namenjena težjim in občutljivejšim izdelkom. Prav tako je primerna za selitve, skladiščenju in pošiljanju paketov. Kartonske škatle za transport so kartonska embalaža namenjena, pošiljanju lahkih in srednje težkih izdelkov. Izdelane so iz tri slojne valovite lepenke s samolepljivim pokrovom in avtomatskim dnom.

Ne glede na vrsto kartonske embalaže pa občutljivejši izdelki vsekakor potrebujejo ustrezno zaščito med transportom. Če niste prepričani kakšno zaščito za izdelke v kartonski embalaži potrebujete, se lahko v Chemoplast d.o.o posvetujete s strokovnjaki, kjer vam bomo pomagali najti optimalno rešitev za vaše izdelke in transport z vložki. Večina naših proizvodov je narejena posebej po željah naročnikov.

Pokličite nas