24 let izkušenj vam jamči, da smo na svojem področju najboljši.

O podjetju

24 let izkušenj vam jamči, da smo na svojem področju najboljši. 
 

Družinsko podjetje Chemoplast d.o.o. je bilo ustanovljeno leta 1991. 

Naš osnovni cilj je bil izdelovati nove vrste zaščitne transportne embalaže za slovensko elektronsko industrijo. Kljub skromnim začetkom naše proizvodnje je tovrstna embalaža sčasoma postala priljubljena, danes pa velja takorekoč za nepogrešljivo. 

Za elektronska in druga industrijska podjetja izdelujemo visoko kakovostno zaščitno transportno embalažo iz navadne ali antistatične ekspandirane polietilenske pene. Izdelujemo tudi vse vrste električno ter trdo in mehko PU peno. 

Nabor naših izdelkov vključuje embalažne vložke za kovčke, ki jih priskrbi stranka, ali za kovčke, ki jih stranka izbere iz široke palete izdelkov priznanih proizvajalcev, kot so Hofbauer, Explorer Licefa ali Plastron. Izdelujemo tudi transportne zaboje iz OSB plošč. 

Podjetje Chemoplast d.o.o. zaposluje deset ljudi. Naša glavna skrb je, da dobro služimo strankam in izpolnjujemo njihove želje, zahteve in pričakovanja. Le trdo delo, strokovno znanje in izkušnje, pridobljene v več kot 24 letih poslovanja, so lastnosti, ki prepričajo stranke, da se k nam vračajo po nove izdelke. Ohranjanje dobrih odnosov z obstoječimi strankami in privabljanje novih strank zagotavljata, da lahko naše podjetje raste in se razvija za prihodnost. 
 

Sistematizacija

Zavedamo se, da je konkurenčnost ter kakovost izdelkov in storitev moč zagotoviti le s sistematičnim pristopom k poslovanju. V ta namen smo v našem podjetju uvedli sistem vodenja kakovosti v skladu s smernicami standarda kakovosti SIST EN ISO 9001:2008, ki ga nenehno vzdržujemo in izboljšujemo.

Naša vizija

Naše podjetje želi domačim in tujim elektronskim in drugim industrijskim podjetjem ponuditi široko paleto zaščitne transportne embalaže. Kot prvo podjetje na slovenskem trgu smo začeli izdelovati tovrstno embalažo in naš cilj je ostati vodilno podjetje na tem področju.

Pokličite nas