Izdelki
Kaj lahko storimo za vas?

Kovčki s po meri narejenimi vložki

Kadar je treba instrumente ali elektronske komponente vgraditi v kovčke, je potrebno v peno narediti izreze različnih oblik in velikosti. Izreze lahko naredimo do globine 300 mm. Ponavadi so ti vložki narejeni iz različnih PE pen, lahko pa jih izdelamo tudi iz antistatične pene. Naše podjetje je ekskluzivni zastopnik za izdelke odličnega nemškega podjetja Hofbauer. Izbirate lahko med več velikostmi aluminijastih kovčkov vrhunske kakovosti.

Vsestransko uporabna linija izdelkov je na voljo v različnih velikostih in živahnih barvah:
- Moderna in funkcionalna oblika z vgrajenim ročajem in samostojnimi zaponkami;
- Poveča možnosti za uporabo v različne namene;
- Privlačen videz in prilagodljiva funkcionalnost;
- Uporabniku prijazne in zanesljive zaponke;
- Pravokotna oblika omogoča najboljšo izrabo notranjega prostora;
- Zanesljivi tečaji iz enakega materiala;
- Na visokokakovostno površino lahko natisnete logotip;
- Izdelki so narejeni iz izjemno trpežnega akrilonitril butadien stirena (ABS), ki ga je mogoče reciklirati;
- Dopolnite embalažo s po meri narejenim vložkom iz pene – pokličite nas glede možnosti prilagajanja.

Po meri narejeni vložki za transportno embalažo

Izdelujemo embalažne vložke za pakiranje v kartonaste škatle, kovčke ali lesene zaboje, narejene iz OSB plošč. Vložki so zelo pripravni in omogočajo varen transport elektronskih in drugih občutljivih naprav. Te elemente ali vložke lahko izdelamo tudi iz antistatične EPE pene.
Filmi in vrečke

Izdelujemo EPE film debeline 1 mm in PE folijo z mehurčki v različnih formatih. Izdelujemo tudi vrečke različnih velikosti s ponovnih zapiranjem. Vse filme in folije lahko izdelamo iz antistatičnih materialov.

Antistatični materiali

Zaradi občutljivosti elektronskih naprav je na trgu vse večje povpraševanje po antistatičnih materialih. Ponudimo vam lahko širok nabor antistatičnih embalažnih materialov.

Transportni kovčki z vložki

Naši leseni zaboji so narejeni iz OSB plošč različnih debelin, nanje pa lahko namestimo ročaje. Pokrovi so pritrjeni z lesenimi vijaki ali zaponkami, ki omogočajo enostavno in ponavljajoče se odpiranje.

Drugi izdelki

Z našimi proizvodnimi stroji lahko izdelujemo raznolike izdelke iz plastike, gume, klobučevine, akrila in drugih materialov. Ta segment je namenjen predvsem rešitvam po meri za naše stranke in ne vključuje stalnega nabora izdelkov.

Pokličite nas  01 366 30 69